Concertagenda

Festival De Orient - Jerevan Calling!

Jerevan Calling !
Concert en workshop Ilda simonian

Ilda Simonian is een Nederlands-Armeense zangeres, die zich inzet voor een beter begrip van de Armeense muziek en cultuur. Haar zang is geworteld in de Armeense muziektraditie, die reikt van middeleeuw liturgische zang en de traditionele volksmuziek van Oost- Anatolie en de Armeense klassieke muziek. in de jaren '90 ging in Simonian in Amsterdam wonen, waar zij naast optredens zangles geeft. Zij treedt in Deventer op met pianiste Elena cid Iriarte. Voorafgaand aan het concert geeft Simonian van 10:30 tot 12:30 uur in het Penninckhuis een zangworkshop voor iedereen die van zingen en een zanguitdaging houdt.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Download het Programmaboekje

Festival De OrientJerevan-Calling-concert-en-workshop-Ilda-Simonian
Festival De Oriënt  -Jerevan Calling!
 
 

Jerevan Calling !


Concert en workshop Ilda simonian

Ilda Simonian is een Nederlands-Armeense zangeres, die zich inzet voor een beter begrip van de Armeense muziek en cultuur. Haar zang is geworteld in de Armeense muziektraditie, die reikt van middeleeuw liturgische zang en de traditionele volksmuziek van Oost- Anatolie en de Armeense klassieke muziek. in de jaren '90 ging in Simonian in Amsterdam wonen, waar zij naast optredens zangles geeft. Zij treedt in Deventer op met pianiste Elena cid Iriarte. Voorafgaand aan het concert geeft Simonian van 10:30 tot 12:30 uur in het Penninckhuis een zangworkshop voor iedereen die van zingen en een zanguitdaging houdt. deelname aan de workshop kost. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.